AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini evlat edinmek

Kahve falında birini evlat edinmek

Kahve falında birini evlat edinmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yanlış seçimler yapacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini evlat edinmek gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Kahve falında bebek evlat edinmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeği evlat edinmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında evlatlık edinmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalettir.

Kahve falında evlatlık edindiğini görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek evlatlık edinmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek evlat edindiğini görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebek evlat edinmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evlat edinmek istemek problemleri teker teker çözeceğine, hoş olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir