AnaSayfa / Genel / Kahve falında evladına sarılmak

Kahve falında evladına sarılmak

Kahve falında evladına sarılmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evladına sarılmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında evlada sarılmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bir fitne çıkarmaya tabir olunur.

Kahve falında evladına sarılmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek evlada sarılmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evladının kaçırıldığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlat için ağlamak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında evladının küçüklüğünü görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında evlada beddua etmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evladını öldürmek engellerden kurtulacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir