AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlatlarını görmek

Kahve falında evlatlarını görmek

Kahve falında evlatlarını görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, vefalı bir insan olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlatlarını gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Kahve falında evlatlık verildiğini görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğu evlat edinmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında evlada sarılmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işarettir.

Kahve falında evlatlık olduğunu öğrenmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini evlat edinmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında evlatlık aldığını görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evladını evlendirmek yorulacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında evladı görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir