AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlat kesmek

Kahve falında evlat kesmek

Kahve falında evlat kesmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eksiği kendinde bulacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evlat kesmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Kahve falında evlat kesmek ortaklarla aranın bozulacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında evladını kesmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlat edindiğini görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında evlatlık verilmek dertlerinin şifasını bulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Kahve falında evlat kaybetmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evladını görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evladını öldürmek kurtuluşu yakalayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında evlatlık erkek bebek görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir