AnaSayfa / Genel / Kahve falında evladını kesmek

Kahve falında evladını kesmek

Kahve falında evladını kesmek cesaretinin yerine geleceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rızkının kesileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Kahve falında evladını kesmek gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında evladını kesmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlat kesmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında evlatlık vermek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, insan sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek evlada sarılmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında evlada beddua etmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında evladının ağladığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölen evladını görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek evlat edinmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir