Kahve falında evladının düştüğünü görmek

Kahve falında evladının düştüğünü görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evladının düştüğünü gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ekip çalışmaları, grup aktiviteleri, ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular ön planda.Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında evladının düştüğünü görmek toplumda yükseleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında evlatlık kardeş görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendinin evlatlık olduğunu öğrenmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında evlatlık erkek bebek görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evlat edinmek istemek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında evladına sarılmak güç ve kudret kazanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu evlatlık vermek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evladının ağladığını görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, işlerin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir