AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu evlatlık vermek

Kahve falında çocuğunu evlatlık vermek

Kahve falında çocuğunu evlatlık vermek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sorunsuz geçeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu evlatlık vermek gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında bir çocuğu evlat edinmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu evlatlık vermek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlatlık erkek çocuğu almak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu evlatlık vermek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu evlatlık almak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu evlat edindiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu evlat edinmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, husumetlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu evlatlık vermek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir