AnaSayfa / Genel / Kahve falında evladının ağladığını görmek

Kahve falında evladının ağladığını görmek

Kahve falında evladının ağladığını görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü günlerinin biteceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evladının ağladığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Kahve falında evladının ağladığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlat için ağlamak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında evladı görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek evlada sarılmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında üvey evlat olmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu evlat edinmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında erkek evlada sahip olmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında evlat sahibi olmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir