AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlatlık vermek

Kahve falında evlatlık vermek

Kahve falında evlatlık vermek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlatlık vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında erkek evladını kaybetmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek evlat emzirmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evlatlık edinmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evladını öldürmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini evlat edinmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek evladını görmek itibar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlat dövmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini evlatlık vermek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir