AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlat dövmek

Kahve falında evlat dövmek

Kahve falında evlat dövmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gönlünün rahata ereceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında evlat dövmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında evlat dövmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında evladını dövmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, zarara gireceğine delalet eder.

Kahve falında evlatlık edindiğini görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu evlat edinmek yenilenme yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evladina kizmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evlat edindiğini görmek işlerinin kolaylaşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek evlada sarılmak yeni bir hayat kuracağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında üvey evlat görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir