AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş evladını görmek

Kahve falında ölmüş evladını görmek

Kahve falında ölmüş evladını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, endişelerin sona ereceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş evladını gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Kahve falında erkek evlatlık görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında evladını görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret eder.

Kahve falında evlada beddua etmek zarar etmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek evlad görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlat sevmek bir anda yükseleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlatlık olduğunu öğrenmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlat edinmek istemek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evladının evlendiğini görmek güzel işler yapacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir