AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin uçtuğunu görmek

Kahve falında evinin uçtuğunu görmek

Kahve falında evinin uçtuğunu görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kazancın günden güne artacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylarla ilgili öngörülerinizi arttırmanızda, senaryoları geliştirmenizde, eksik parçaları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında evin içinde uçtuğunu görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, hem de zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında evinin uçtuğunu görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balinanın uçtuğunu görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan koç görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşu uçurmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir