AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin satıldığını görmek

Kahve falında evinin satıldığını görmek

Kahve falında evinin satıldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında kendi evinin satıldığını görmek muradın yerine geleceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba evinin satıldığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evini satın almak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin satıldığını görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında eski evini satın almak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin satıldığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin satıldığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir evin satıldığını görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir