AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinin satıldığını görmek

Kahve falında başkasının evinin satıldığını görmek

Kahve falında başkasının evinin satıldığını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında başkasının evinin satıldığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evini satın almak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kendi evini satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin satıldığını görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evin satıldığını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının evini satın almak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında evinin satıldığını görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski evini satın almak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir