AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba evinin satıldığını görmek

Kahve falında baba evinin satıldığını görmek

Kahve falında baba evinin satıldığını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında baba evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında baba evinin satıldığını görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evini satın almak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi evinin satıldığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında evin satıldığını görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına yorulur.

Kahve falında bir evin satıldığını görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, bahtının da çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evini satın almak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinin satıldığını görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun evini satın almak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir