AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinin satıldığını görmek

Kahve falında kendi evinin satıldığını görmek

Kahve falında kendi evinin satıldığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, aradığı aşkı bulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Kahve falında evin satıldığını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bahtın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evini satın almak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında bir evin satıldığını görmek çok iyi işler ortaya konacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba evinin satıldığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında evinin satıldığını görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eski evini satın almak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evini satın almak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evinin satıldığını görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir