AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde ateş görmek

Kahve falında evin önünde ateş görmek

Kahve falında evin önünde ateş görmek şifa göreceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, zenginliğinin artacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet eder.

Kahve falında evin önünde ateş gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında evin önünde ateş yakmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde ateş görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünü sulamak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalettir.

Kahve falında evin önünde bir sürü ayakkabı görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında evin önünde toprak görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde kalabalık görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde havuz görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde çukur görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, büyük bir sorun oluşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir