AnaSayfa / Genel / Kahve falında evindeki eşyaların çalındığını görmek

Kahve falında evindeki eşyaların çalındığını görmek

Kahve falında evindeki eşyaların çalındığını görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kudret ve destek olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında evindeki eşyaların çalındığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında evin eşyalarının çalındığını görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, rızkından olacağına delalettir.

Kahve falında evinden eşya çalındığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evindeki eşyaların çalındığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında evinin eşyalarının çalındığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyamın çalındığını görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ziynet eşyasının çalındığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalınan eşyanın bulunduğunu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, günaha gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşyaları çalınmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iç sıkıntınızın azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir