AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin içinde su görmek

Kahve falında evinin içinde su görmek

Kahve falında evinin içinde su görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde su gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde berrak su görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işinde ustalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek kem gözlere gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde su görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek hayattan her istediğini alacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir