AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı uçtuğunu görmek

Kahve falında çatı uçtuğunu görmek

Kahve falında çatı uçtuğunu görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, birikim yapacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, yol yordam öğretileceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çatı uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek işlerinin yolundan çıkacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında ev çatısının uçtuğunu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çatı uçtuğunu görmek işlerinde çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında çatı uçması görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatının uçmasını görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında camdan çatı görmek ümitlerinin son bulacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında silah ve çatışma görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir