AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin bahçesinde yılan görmek

Kahve falında evinin bahçesinde yılan görmek

Kahve falında evinin bahçesinde yılan görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin bahçesinde yılan gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında evin bahçesinde yılan görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında evinin bahçesinde yılan görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Kahve falında evin bahçesinde havuz görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin bahçesini temizlemek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında evin bahçesinde kedi görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesini görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında evinin bahçesini görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir