AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin bahçesinde havuz görmek

Kahve falında evin bahçesinde havuz görmek

Kahve falında evin bahçesinde havuz görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, afiyette olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına alamet eder.

Kahve falında evin bahçesinde havuz gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında evin bahçesinde havuz görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede havuz görmek niyetlendiği işlere gireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında havuzlu bahçe görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, çok büyük bir acı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeli havuzlu ev görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kötü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe havuzu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet eder.

Kahve falında evin üstünde havuz görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde havuz görmek kafasının rahat olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir