AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin bahçesinde yılan görmek

Kahve falında evin bahçesinde yılan görmek

Kahve falında evin bahçesinde yılan görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin bahçesinde yılan gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında evin bahçesinde yılan görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kendisine kızacağına delalet eder.

Kahve falında evinin bahçesinde yılan görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Kahve falında evin bahçesinde kedi görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde kar görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde bahçe görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında evinin bahçesini görmek elinin darlıktan kurtulacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde köpek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir