AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaya basmak

Kahve falında karıncaya basmak

Kahve falında karıncaya basmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, işlerinin aksayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karıncaya basmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında karıncaya basmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evini karınca basmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında karınca basmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aya ayak basmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında parmak basmak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba frenine basmak eğleneceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında mezar basmak kafasını toparlayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir