AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine gitmek

Kahve falında evine gitmek

Kahve falında evine gitmek sorunların çözüleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, daha güçlü hale geleceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında evine gitmek gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Kahve falında başkasının evine gitmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının evine gitmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulur.

Kahve falında annenin evine gitmek kendisini Allah yoluna adayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmeninin evine gitmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında komşunu evine gitmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin evine gitmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir