AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evine gitmek

Kahve falında başkasının evine gitmek

Kahve falında başkasının evine gitmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evine gitmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Kahve falında sevdiğin adamın evine gitmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlının evine gitmek helal rızıklara kavuşulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının evine gitmek hidayete ermeyi de başaracağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin evine gitmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının evine gitmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin evine gitmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında baba evine gitmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir