AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın evine girdiğini görmek

Kahve falında yılanın evine girdiğini görmek

Kahve falında yılanın evine girdiğini görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, rahatın ve konforun geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yarasını saracağına işarettir.

Kahve falında yılanın evine girdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında yılanın evine girdiğini görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evine yılan girdiğini görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında evine su girdiğini görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işarettir.

Kahve falında evin içine kedi girdiğini görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek her zaman hak ettiğini alacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin evine girdiğini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evine girdiğini görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine yağmur girdiğini görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir