AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, zenginliğini kaybedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini gördüyseniz:

  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evine hırsızın girdiğini görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun hırsızlık yaptığını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde hırsızlık görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir