AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde yemek yedirmek

Kahve falında evinde yemek yedirmek

Kahve falında evinde yemek yedirmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, isabetli adımlar atılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında evinde yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında evinde yemek yedirmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde yemek yediğini görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, daha sonra işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında evde yemek yedirmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında maymuna yemek yedirmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine zorla yemek yedirmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından yemek yedirilmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında herkese yemek yedirmek zorlukların baş göstereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir