AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yemek yedirmek

Kahve falında evde yemek yedirmek

Kahve falında evde yemek yedirmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine alamet eder.

Kahve falında evde yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Kahve falında evde yemek yedirmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında birine zorla yemek yedirmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında babanın yemek yediğini görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına inanılır.

Kahve falında oruçken yemek yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe yemek yedirmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle yemek yediğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir