AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde tavuk görmek

Kahve falında evinde tavuk görmek

Kahve falında evinde tavuk görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evinde tavuk gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Kahve falında evin içinde tavuk görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında evinde tavuk görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında tavuk mantarı görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fırında pişmiş tavuk görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında tavuk boynu yemek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir