AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami imamı olmak

Kahve falında cami imamı olmak

Kahve falında cami imamı olmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami imamı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında cami imamı olduğunu görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami imam görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında cami imamı olmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında imam ve cami görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami imamı görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında caminin imamını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camii imamı görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında cami ve imam görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir