AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir imam görmek

Kahve falında tanıdık bir imam görmek

Kahve falında tanıdık bir imam görmek beklentilerine ulaşacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir imam gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Kahve falında tanıdık bir imam görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam mehdiyi görmek borçların hafifleyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam nikahı kıyılacağını görmek evlatlarından hayır bulacağına, donatacağına tabir olunur.

Kahve falında imam dövmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imamlık yapmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında imam aliuyi görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imama uyup namaz kılmak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir