AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı hırsızı görmek

Kahve falında ayakkabı hırsızı görmek

Kahve falında ayakkabı hırsızı görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı hırsızı gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı hırsızı görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin hırsızlık yaptığını görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araç hırsızlığı görmek ünleneceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eve hırsızın girmeye çalışmasını görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalmak hırsızlık yapmak büyük miktarda para kazanacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşıyla hırsızlık yapmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir