AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde fare görmek

Kahve falında evinde fare görmek

Kahve falında evinde fare görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında evinde fare gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında evin dışında fare görmek haram mala, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında evinde beyaz fare görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin evinde fare görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde fare görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde büyük fare görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde fare görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde siyah fare görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir