AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde düşman görmek

Kahve falında evinde düşman görmek

Kahve falında evinde düşman görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında evinde düşman gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında düşmanının evinin yandığını görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde düşman görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın evini görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında düşman evine gitmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanı evinde görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın evine gitmek geçim derdine düşmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını evinde görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, uzak bir yola gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının evine gitmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir