AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının evinin yandığını görmek

Kahve falında düşmanının evinin yandığını görmek

Kahve falında düşmanının evinin yandığını görmek elindeki malların gideceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, onları koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının evinin yandığını gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında düşmanının evinin yandığını görmek bolluk ve bereket geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman evine girmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında düşman evine gitmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işarettir.

Kahve falında düşmanının evine gitmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanını evinde görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sevindirici haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın evini görmek üzüleceğine, yıpranacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde düşman görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanı evinde görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir