AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun evinde fare görmek

Kahve falında komşusunun evinde fare görmek

Kahve falında komşusunun evinde fare görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine kızacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, evini ve ailesini unutacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında komşusunun evinde fare gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Kahve falında komşunun evinde fare görmek zahmete ve derde düşeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşusunun evinde fare görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuda fare görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında komşunu evine gitmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde yangın görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde ekmek görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini taşımak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında komşunun evine gizlice girmek arzularının yerine geleceğine, işlerin kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir