AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın evinde fare görmek

Kahve falında arkadaşın evinde fare görmek

Kahve falında arkadaşın evinde fare görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, maceralara atılacağına, daha sonra işlerin açılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın evinde fare gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında arkadaşın evinde fare görmek yüksek diploma alacağına, kendine olan güvenini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinde fare görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde fare olduğunu görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde fare görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin evinde fare görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarılarının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin önünde fare görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir