Kahve falında evinde aslan görmek

Kahve falında evinde aslan görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kötü günler geçireceğine, düşünmeden hareket edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde aslan gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında evin önünde aslan görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde aslan görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında evinde aslan beslemek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde aslan görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanın üstüne binmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanla dövüşmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan yakalamak kötü işlere girmeyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında büyük aslan görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top