AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yanında su görmek

Kahve falında evin yanında su görmek

Kahve falında evin yanında su görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, yolculuğa çıkmaya, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına inanılır.

Kahve falında evin yanında su gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Kahve falında evin yanında su görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında evin yanında deniz görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yanında mezar görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evinin yanında cami görmek hastalıklarını yeneceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin yanında cami görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında evin yanında mezar görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin yanında deniz görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun yanından geçmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, isteklerine kulak vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir