AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünde cami görmek

Kahve falında evin üstünde cami görmek

Kahve falında evin üstünde cami görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin üstünde cami gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Kahve falında evin üstünde cami görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında caminin üstünde uçmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde cami görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami üstünde uçmak geçiminin yerinde olacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde cami görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin cami olduğunu görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin yanında cami görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini cami gibi görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir