AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ortasında mezar görmek

Kahve falında evin ortasında mezar görmek

Kahve falında evin ortasında mezar görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kendisi için mal mülk alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin ortasında mezar gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında evin ortasında mezar görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında evin ortasında havuz görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin ortasında delik görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında evin ortasında tuvalet görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında evin ortasında banyo yapmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin ortasında yılan görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında evini denizin ortasında görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin ortasında kuyu görmek ev sahibi olunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir