AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat ayarlamak

Kahve falında saat ayarlamak

Kahve falında saat ayarlamak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saat ayarlamak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Kahve falında saat ayarlamak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saati ayarlamak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati ayarlamak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili ayarlamak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında anten ayarlamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında kola altın saat takmak ters giden durumların düzeltileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tarihi saat görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda altın saat görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir