AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünü görmek

Kahve falında evin önünü görmek

Kahve falında evin önünü görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında evin önünü gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında evin önünü kazmak parasını ve işini kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde aslan görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde yeşillik görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde kar görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde araba görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde deve görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde havuz görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir