AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin odasının yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin odasının yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin odasının yıkıldığını görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin odasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında evin odasının yıkıldığını görmek endişelerin biteceğine, büyük zorluklar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin odasının yıkıldığını görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet eder.

Kahve falında odanın duvarının yıkıldığını görmek yaşama dört elle sarılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir evin yıkıldığını görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Kahve falında bir evin üstüne yıkıldığını görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka evin yıkıldığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Kahve falında evin temelinin yıkıldığını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin bir kısmının yıkıldığını görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir