AnaSayfa / Genel / Kahve falında anons edilmek

Kahve falında anons edilmek

Kahve falında anons edilmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, her zaman şükür içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anons edilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında anons edilmek bundan güç ve cesaret alacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında anons etmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüm anonsu duymak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında et kemik görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına et vermek evinde bereketin eksik olmayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında haşlama et yemek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leğen içinde et görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek zengin bir hayat süreceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir