AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm anonsu duymak

Kahve falında ölüm anonsu duymak

Kahve falında ölüm anonsu duymak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında ölüm anonsu duymak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında ölüm anonsu duymak zararların günden güne artacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında anons etmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında anons edilmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına inanılır.

Kahve falında birinin ölüm haberini duymak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm sesi duymak iyi hissedileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşayan birinin ölüm haberini duymak büyük tartışmaların sonlanacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ölümünü duymak yaptığı hataları düzelteceğine, kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annenin ölümünü duymak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir