AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunlu konulardan uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde ağaç görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde ceviz ağacı görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde incir ağacı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde erik ağacı görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde çam ağacı görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde meyve ağacı görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir