AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle uçağa binmek

Kahve falında anneyle uçağa binmek

Kahve falında anneyle uçağa binmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle uçağa binmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Kahve falında anneyle uçağa binmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle uçağa binmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hatalı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında uçağa binmekten korkmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına uçağa binmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında uçağın üstüne binmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle uçağa binmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla uçağa binmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla uçağa binmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir